Loading...
Loading...

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom elbilsladdning

Beställ produkter från marknadsledare som Charge Amps, DEFA, Easee och Wallbox

Utforska produktsortimentetBli partner idag

Elbilsladdning

Beställ elbilsladdare, lastbalanserare och relaterade produkter från bla. Charge Amps, DEFA.

Smarta hem

Utforska smarta hem-lösningar från till Futurehome.

Installationsmateriel

Hitta allt installationsmaterial som krävs för installation av elbilsladdare och lastbalansering.

Utforska några av våra leverantörer

Vi vill erbjuda våra partners de bästa produkterna till de bästa priserna. Därför samarbetar vi med ledande leveratörer. Utforska vårt produktsortiment idag.

Charge Amps

Charge Amps är en ledande leverantör av laddningslösningar för elfordon. Genom intelligenta och hållbart producerade produkter påskyndar Charge Amps skiftet mot elektrisk mobilitet. Idag är företaget verksamt i nio länder och arbetar mot slutkonsumenter, återförsäljare och större företag.

Läs mer
Charge Amps

DEFA

Norska familjeföretaget DEFA, som grundades 1946 och som i över 60 år har arbetat med att koppla fordon till elnätet, erbjuder en komplett produktlinje inom elbilsladdning. Företaget är känt för sitt kvalitets- och säkerhetsfokus samt innovationskraft – och har genom åren mottagit en rad prestigefyllda utmärkelser.

Läs mer
DEFA

Easee

Easee är ett green tech-företag grundat 2018. De utvecklar, designar och tillverkar sina produkter i Skandinavien och exporterar dem till länder i hela Europa. Easees ambition är att bli ett av de största företagen inom green tech i Europa till 2026 och ett av världens största till 2031.

Läs mer
Easee

Enegic

Enegics mål är a vara en del av lösningen på en av vår tids största utmaningar – effektbristen. Genom att jämna ut effektkurvan kan vi tillsammans bespara ett redan bristande elnätssystem ytterligare press och samtidigt sänka elkostnaderna för det enskilda hushållet. Därför har Enegic bland annat skapat Enegic Monitor, en liten och kraftfull produkt för effektstyrning och effektmätning.

Läs mer
Enegic

Wallbox

Wallbox har på väldigt kort tid blivit ett av världens snabbast växande bolag och finns idag i både Europa, Asien och USA. Med ett brett utbud av produkter erbjuder Wallbox både laddstationer för hemma- och publika miljöer. Företaget utvecklar även system för att balansera energin mellan bilens batteri, solceller och fastigheten.

Läs mer
Wallbox

Hör direkt från våra partners

EFUEL

Om oss

© 2024 Electric Fuel Infrastructure Sweden 2 AB