Loading...
Loading...

Easee

Liten. Smart. Full av kraft.

Bli återförsäljareLogga in

Om Easee

Easee, grundat 2018 i Norge, är ett snabbväxande green tech-företag med över 100 anställda. Med huvudkontor i Stavanger utvecklar och tillverkar de sina produkter i Skandinavien. Företaget fokuserar på att skapa innovativ laddningsinfrastruktur för elnätet, vilket möjliggör effektivare energidistribution och optimal användning av befintlig kapacitet. Easee har som mål att bli en av Europas största green tech-företag till 2026 och globalt ledande till 2031.

Om Easee

Easee Charge Core

En kraftfull och framtidssäker laddare för alla dina kommersiella laddningsbehov. Charge Core är en skalbar lösning för att främja utbyggnaden av flera laddningsplatser i kommersiella byggnader och lägenhetskomplex.

Beställ som återförsäljare
Easee Charge Core

Kostnadseffektivt och skalbart

Förutsägbar, billig installation av flera laddningsplatser på arbetsplatser, i lägenhetskomplex, på parkeringsplatser och åkerier. Spara tid och pengar som installatör med innovativa daisy chaining-installationer och det patenterade Easee Ready-systemet genom att byta ut blindskyddet mot en laddare.

Konfiguration

Snabb installation och konfiguration görs via Easee Installer-appen genom att programmera bakplattan via NFC. Den förkonfigurerade NFC-taggen säkerställer enkla och snabba framtida byten, borttagningar och uppgraderingar.

Intelligent energihantering

Laddarna kommunicerar lokalt via radio eller wifi för att ladda och fasa ut all tillgänglig energi effektivt. Ett kösystem håller reda på laddningsordningen för att möjliggöra en rättvis fördelning av energi i byggnaden. Easee Control ger dig full översikt för att hantera din laddningsplats.

Easee Charge Lite

Charge Lite säkerställer pålitlig anslutning och avancerade smarta säkerhetsfunktioner och gör det säkert att ladda – när som helst. Noggrant utformade och tillverkade i Norge; Att ladda hemma ska vara enkelt.

Beställ som återförsäljare
Easee Charge Lite

Smart säkerhet

Easee Charge Lite har avancerade temperatursensorer och självtestande jordfelsbrytare för ökad säkerhet. Det ger också aviseringar vid kritiska fel.

Allt-i-en laddare

Laddarna stödjer alla elbilar, faser och elnät. Oroa dig inte för kompatibilitet.

Alltid uppdaterad

Laddarna uppdateras kontinuerligt med de senaste funktionerna. programvaruuppdateringar. Det är en pålitlig och framtidssäker produkt.

Easee sätter säkerheten först

Säkerhet är alltid i centrum av allt Easee gör. Easee följer elbilstandarderna och laddaren övervakar temperaturerna i laddaren och reagerar på oväntade temperaturstigningar och stänger automatiskt av om en viss säkerhetsgräns överskrids. Easee-laddaren kontrollerar automatiskt ledningarna under installationen och meddelar installatören om det finns ett fel.

En kraftfull installation med Equalizer

Easee Equalizer är en liten och smart enhet, framtagen för att optimera laddningsupplevelsen. Den ansluts till elmätaren och balanserar automatiskt den totala energin mellan laddbox och din fastighet.

  • Finns i två utföranden: RJ12 (P1-port) & RJ45 (HAN-port)
  • Fullt dynamisk lastbalansering mellan laddningsnätet och nätet för fastigheten
  • Förhindrar överbelastning och strömavbrott medan bilen laddas
  • Ladda snabbare när den genomsnittliga energikonsumtionen är som lägst
  • Plugga in, Para & sätt igång. Ett-klick konfigurering
Beställ som återförsäljare
En kraftfull installation med Equalizer

Easee Installer App

Easee förstår att installatörens tid är värdefull, därför har de lagt stor vikt vid att göra installatörers arbete enklare. Konfigurering av en Easee-laddare kan göras från Easee Installer App. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS och kan laddas ner från App Store och Google Play.

Ladda ner i App Store

Ladda ner i Google Play

Easee Installer App

Kom igång idag!

Bli återförsäljare

Önskar du installation till villan, BRF eller företaget?

Fyll i vårt formulär, så matchar vi dig med en lokal installatör.

Få offert från installatör

EFUEL

Om oss

© 2024 Electric Fuel Infrastructure Sweden 2 AB