Vi vill elektrifiera världen, utan krångel

Vi vill elektrifiera världen, utan krångel

Vi hjälper våra kunder att ställa om till ett mer klimatsmart bilägande.

Vad vi gör

Elbilsladdning

Vi är leverantör av marknadsledande laddboxar och tillbehör. Med vårt nätverk av installatörer tillgodoser vi installation av elbilsladdare i hela Sverige.

Digitala tjänster

Vi utvecklar digitala tjänster och integrerar system för att underlätta elbilsägande för våra kunder. Vi komplicerar inte saker, vi gör det enkelt att äga elbil.

Bygger relationer

Vi bygger starka relationer. Vi är där vi är idag tack vare våra nöjda återförsäljare, installatörer, kunder och samarbetspartners.

Vår vision

Vi på EFUEL vill förbättra sättet vi använder energi på, för vi är övertygade om att det är så vi på bästa sätt tar hand om vår planet. Vi gör det enklare för människor att vara hållbara.

Genom att erbjuda smarta och användarvänliga produkter och tjänster, hjälper vi våra kunder att ställa om till ett mer klimatsmart bilägande. Vi gör det enkelt att ladda bilen hemma, på arbetet och längs vägen.

Vår vision

Vår historia

2019 EFUEL grundas och blir återförsäljare av laddboxar från Easee.
2020 Partnerportalen öppnas - en digital grossistshop till EFUELs återförsäljare.
2021 EFUEL lanserar sin operatörstjänst EFUEL Charge och förvärvas av DistIT koncernen.
2022 EFUEL finns i Finland och blir partner med Wallbox.
Vår historia

Vad säger våra kunder om oss?

Easee x EFUEL

En stor del av EFUELs historia och framgång bygger på vår relation till Easee. Vi älskar laddboxen från Easee, och likaså våra kunder. Hör Rasmus Bender, VD och grundare av EFUEL, berätta om EFUELs historia och hans syn på marknaden i stort.

Jobba hos oss

På EFUEL arbetar alla anställda aktivt för att bli den bästa versionen av sig själva. Vi tror att det går hand i hand för att skapa varje individs drömarbetsplats, med inspirerade medarbetare som känner stolthet och ser fram emot att gå till jobbet. Hos oss är alla medarbetare en del av något stort - framtidens bilägande. Bli vår framtida kollega!

Jobba hos oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.