Laddningslösningar för alla behov

Laddningslösningar för alla behov

Vi hjälper våra kunder att ställa om till ett mer klimatsmart bilägande.

Vad vi gör

Elbilsladdning

Vi är leverantör av marknadsledande laddboxar och tillbehör. Med vårt nätverk av installatörer tillgodoser vi installation av elbilsladdare i hela Sverige.

Digitala tjänster

Vi utvecklar digitala tjänster och integrerar system för att underlätta elbilsägande för våra kunder. Vi komplicerar inte saker, vi gör det enkelt att äga elbil.

Bygger relationer

Vi bygger starka relationer. Vi är där vi är idag tack vare våra nöjda återförsäljare, installatörer, kunder och samarbetspartners.

Vårt syfte

EFUEL vill göra hållbar energi tillgänglig och förståelig för alla. Vi är övertygade om att det är så vi skapar ett bättre samhälle och en välmående planet.

Genom att erbjuda smarta och användarvänliga produkter och tjänster, där elbilsladdning är första steget, hjälper vi våra kunder och återförsäljare att förbruka el på ett smartare och effektivare sätt.

Vårt syfte

Vår historia

2019 EFUEL grundas och blir återförsäljare av laddboxar från Easee.
2020 Partnerportalen öppnas - en digital grossistshop till EFUELs återförsäljare.
2021 EFUEL lanserar sin operatörstjänst EFUEL Charge och förvärvas av DistIT koncernen.
2022 EFUEL finns i Finland och blir partner med Wallbox.
Vår historia

Vad säger våra kunder om oss?

Jobba hos oss

På EFUEL arbetar alla anställda aktivt för att bli den bästa versionen av sig själva. Vi tror att det går hand i hand för att skapa varje individs drömarbetsplats, med inspirerade medarbetare som känner stolthet och ser fram emot att gå till jobbet. Hos oss är alla medarbetare en del av något stort - framtidens bilägande. Bli vår framtida kollega!

Jobba hos oss

Vad kan vi hjälpa dig med?