Vi kan elbilsladdning.

EFUEL är elbilsladdning. Vi är stolt distributör i Sverige och Finland av laddboxen från Easee och vi drivs av den omställning som bilägandet idag går igenom. En drivkraft som inneburit att vi idag är en av Sveriges ledande aktörer inom elbilsladdning. Vi komplicerar inte saker - vi gör det enkelt att äga elbil.!

PS! För frågor gällande EFUEL i Finland besök EFUEL.fi

Vi kan elbilsladdning.

Vi vill elektrifiera världen - utan krångel

Support

Vår support finns alltid tillgänglig för dig. Ingen fråga är för dum eller för smart för oss.

Installation

Med ett av Sveriges bredaste nätverk att installatörspartners erbjuder vi våra kunder snabb och smidig installation. Vi har installerat tiotusentals laddboxar, så vi vet vad vi gör.

App

Med vår operatörstjänst (app) gör vi det enkelt för våra kunder, både företag och privatpersoner, att hålla koll på sin laddning. Starta/stoppa, schemalägga, ta betalt.

Vad säger våra kunder om oss?

Easee x EFUEL

En stor del av EFUELs historia och framgång bygger på vår relation till Easee. Vi älskar laddboxen från Easee, och likaså våra kunder. Hör Rasmus Bender, VD och grundare av EFUEL, berätta om EFUELs historia och hans syn på marknaden i stort.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.