Vill du bli Partner till EFUEL?

Vill du bli Partner till EFUEL?

Som Partner till EFUEL säljer du den marknadsledande laddboxen Easee

Vad innebär det att vara EFUEL Partner?

Det finns en rad fördelar med att vara EFUEL Partner. Där kanske den främsta är att du är med och ställer om till ett mer hållbart bilägande. Ansök om att bli Partner redan idag - och erbjud dina kunder den bästa lösningen för elbilsladdning.

Vad innebär det att vara EFUEL Partner?

Ekonomi

Innan 2030 spås hälften av alla bilar i Sverige vara laddbara. Det innebär att fler laddmöjligheter måste finnas, och för det är våra partners oerhört viktiga.

Skalbart system

Du bestämmer själv hur mycket av partner till EFUEL du vill vara. Ju fler installationer du genomför, desto mer premieras du.

Installation

Installation av vår laddbox går oerhört smidigt. Vi utbildar dig och finns alltid nära till hands för eventuella frågor.

Vår partner Magnus har ordet

”Det är alltid kul att få att arbeta med bra produkter. Laddboxen från Easee är hur bra som helst - och väldigt smidig att installera. Jag installerar flera laddboxar varje vecka och lämnar alltid nöjda och glada kunder efter mig. Och lika nöjd är jag. Min omsättning har bara ökat sedan jag började installera laddboxar för EFUEL. Elbil är ju framtiden - det märker jag på alla installationsuppdrag jag får via EFUEL."

Vår partner Magnus har ordet

Varje halvtimme installeras en laddbox från EFUEL. Med dig som partner blir det ännu fler.

Ansök idag

Vår support blir din partner

Livstidsservice ingår i alla laddboxar. När våra kunder hör av sig till oss med eventuella problem, innebär det nya uppdrag för våra Partners. Vi tar hand om all eventuell felsökning och levererar färdiga uppdrag till dig som Partner.

Vår support blir din partner

Så vad väntar du på?

Bli partner idag

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.