Vi är leverantören som bryr sig

Vi är leverantören som bryr sig

Som återförsäljare till EFUEL säljer du den marknadsledande laddboxen från Easee.

Alltid med EFUEL

Ekonomi

Innan 2030 spås hälften av alla bilar i Sverige vara laddbara. Det innebär att fler laddmöjligheter måste finnas, och för det är våra partners oerhört viktiga.

Skalbart system

Sälj och installera laddboxen från Easee, eller installera laddboxar på uppdrag av oss. Eller både och.

Installation

Installation av vår laddbox går oerhört smidigt. Vi utbildar dig och finns alltid nära till hands för eventuella frågor.

Vad innebär det att vara återförsäljare till EFUEL?

Det finns en rad fördelar med att vara återförsäljare till EFUEL. För att nämna några så har vi distribuerat flest Easee laddboxar i Sverige, har alltid snabba leveranser, och erbjuder utbildning för alla våra återförsäljare samt att vi kan ta hand om våra återförsäljares support.

Ansök om att bli återförsäljare redan idag - och erbjud dina kunder den bästa lösningen för elbilsladdning.

Vad innebär det att vara återförsäljare till EFUEL?

EFUELs partnerportal

Du får tillgång till EFUELs partnerportal som återförsäljare och partner. Partnerportalen gör det lätt för dig att beställa varor, ha översikt på din orderhistorik och få tillgång till produktblad och manualer.

EFUELs partnerportal

Varje halvtimme installeras en laddbox från EFUEL

Med dig som partner blir det ännu fler.

Vår återförsäljare Magnus har ordet

”Det är alltid kul att få att arbeta med bra produkter. Laddboxen från Easee är hur bra som helst - och väldigt smidig att installera. Jag installerar flera laddboxar varje vecka och lämnar alltid nöjda och glada kunder efter mig. Och lika nöjd är jag. Min omsättning har bara ökat sedan jag började installera laddboxar för EFUEL. Elbil är ju framtiden - det märker jag på alla installationsuppdrag jag får via EFUEL."

Vår återförsäljare Magnus har ordet

Vår support blir din partner

Livstidsservice ingår i alla laddboxar. När våra kunder hör av sig till oss med eventuella problem, innebär det nya uppdrag för våra återförsäljare. Vi tar hand om all eventuell felsökning och levererar färdiga uppdrag till dig som återförsäljare.

Vår support blir din partner

Vad säger våra kunder om oss?

Kom igång idag!

Bli återförsäljare

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.