Bli partner till EFUEL

Bli partner till EFUEL

Det lätta och rätta beslutet

Bli partner

Vad innebär det att vara EFUEL Partner?

Det finns en rad fördelar med att vara EFUEL partner. Där kanske den främsta är att du är med med och ställer om till ett mer hållbart bilägande. Eller att du tjänar en massa pengar. Oavsett så har du som partner till EFUEL en avgörande roll, eftersom våra kunder förväntar sig den bästa upplevelsen av sin installation.

Vad innebär det att vara EFUEL Partner?

Ekonomi

Innan 2030 spås hälften av alla bilar i Sverige vara laddbara. Det innebär att fler laddmöjligheter måste finnas, och för det är våra partners oerhört viktiga.

Skalbart system

Du bestämmer själv hur mycket av partner till EFUEL du vill vara. Ju fler installationer du genomför, desto mer premieras du.

Installation

Installation av vår laddbox går oerhört smidigt. Vi utbildar dig och finns alltid nära till hands för eventuella frågor.

Vår partner Magnus har ordet

”Det är alltid kul att få att arbeta med bra produkter. Laddboxarna från Easee som jag installerar via EFUEL är hur bra som helst, och väldigt enkla att installera. Jag installerar flera laddboxar varje vecka och lämnar alltid nöjda och glada kunder efter mig. Och lika nöjd är jag. Min omsättning har bara ökat sedan jag började installera laddboxar för EFUEL. Elbil är ju framtiden - det märker jag på hur många installationsuppdrag jag får från EFUEL."

Vår partner Magnus har ordet

Varje halvtimme installeras en laddbox från EFUEL. Med dig som partner blir det ännu fler.

Ansök idag

Vår support blir din partner

Livstidsservice ingår i alla laddboxar. När våra kunder hör av sig till oss med eventuella problem, innebär det nya uppdrag för våra partners. Vi tar hand om all eventuell felsökning och levererar färdiga uppdrag till dig som partner.

Vår support blir din partner

Så vad väntar du på?

Bli partner idag