Bli återförsäljare

Bli återförsäljare

Sälj skalbara helhetslösningar med laddboxar från Wallbox.

Varför EFUEL?

Marknadsledande produkter

Ta del av förmånliga återförsäljarpriser och volymstegar när du handlar marknadsledande produkter från bland annat Wallbox. Dessutom har vi ett brett utbud av tillbehör för att erbjuda en komplett lösning.

Tjänster

Erbjud en helhetslösning tillsammans med EFUEL-appen till privatkunder eller operatörstjänsten EFUEL Charge till BRF- och företagskunder.

Teknisk support

Vi finns med dig före, under och efter installationen, så att du och din kund kan känna sig trygga med produkterna. Med uppkopplade laddboxar kan vi felsöka på distans för att lösa problem och frågor direkt.

Utbildning

Ta del av utbildningsmaterial eller boka in en utbildning tillsammans med en av våra säljare. Vi hjälper er även med rådgivning kring specifika projekt.

Arbeten

Ta del av löpande installationsarbeten eller offertförfrågningar från BRF- och företagsparkeringar.

Snabba leveranser

Vi levererar produkterna inom 2-3 arbetsdagar till dig eller direkt till er kund.

Preferred Partner

Wallbox

Wallbox har på väldigt kort tid blivit ett av världens snabbast växande bolag och finns idag i både Europa, Asien och USA. Med en brett utbud av produkter erbjuder Wallbox både laddstationer för hemma- och publika miljöer. Företaget utvecklar även system för att balansera energin mellan bilens batteri, solceller och fastigheten.

Wallbox

Vad säger våra kunder om oss?

Vår återförsäljare Magnus har ordet

”Det är alltid kul att få att arbeta med bra produkter. Jag installerar flera laddboxar varje vecka och lämnar alltid nöjda och glada kunder efter mig. Och lika nöjd är jag. Min omsättning har bara ökat sedan jag började installera laddboxar för EFUEL. Elbil är ju framtiden - det märker jag på alla installationsuppdrag jag får via EFUEL."

Vår återförsäljare Magnus har ordet

Erbjud kunder digitala tjänster

Operatörstjänst

EFUEL Charge är en operatörstjänst med app som gör det enkelt för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Både privata såväl publika laddare anslutna till EFUELs nät.

Tjänsten inkluderar bland annat smidig debitering, support och administration om behörigheter.

Läs mer
Operatörstjänst

Så går det till

Bli återförsäljare

Ansök om att bli partner

Ansök om att bli partner

Skapa först ett användarkonto och fyll sedan i era företagsuppgifter för att ansöka om att bli återförsäljare hos EFUEL.

Vanliga frågor

  • Är du och ditt företag nya till EFUELs partnerportal? Skapa först ett användarkonto och registrera sedan ditt företag för att få tillgång till partnerportalen. Klicka på "Skapa konto" nedan för at påbörja er resa.

  • Be en kollega att bjuda in dig till partnerportalen för att du ska få tillgång den. Kollegan kan göra det direkt i partnerportalen. Du kommer isf få en inbjudan till din e-post. Följ instruktionerna i inbjudan för att få tillgång till portalen.

  • Leveranstiden är mellan 2-3 dagar inom Sverige.

Ansök idag!

Skapa konto