Loading...
Loading...

go-e

Ladda smart helt enkelt.

Bli återförsäljareLogga in

Om go-e

go-e är en österrikisk tillverkare av AC-laddstationer för elfordon samt relevanta laddningstillbehör. Deras grundtanke är strävandet efter innovativa lösningar för e-mobilitet, med en drivkraft som inspirerar till ett hållbart handlande. 2017 presenterade go-e för första gången en självutvecklad laddbox för laddning av elbilar som även kan användas under färdens gång.

Om go-e

go-e Charger Gemini flex 2.0

go-e Charger Gemini flex 2.0 är en portabel laddbox med många smarta funktioner integrerade som gör laddning av elbilar ännu bekvämare. Med väggfäste kan go-e Charger Gemini flex användas på samma sätt som en vanlig stationär laddstation. En stor fördel är att laddstationen kan enkelt förvandlas till en mobil laddstation och erbjuder maximal laddningsflexibilitet även på platser där det inte finns någon (offentlig) laddstation tillgänglig. Finns i två varianter: 11 kW eller 22 kW.

Beställ som återförsäljare
go-e Charger Gemini flex 2.0

Högsta kompatibilitet & säkerhet

Laddar alla äkta elbilar och plug-in-hybrider som är registrerade i Europa. Laddaren nedreglerar flödet av ström vid behov eller stänger av helt i händelse av felström.

Plug & Play

Koppla in go-e Charger och anslut den till fordonet så startar laddningsprocessen automatiskt

Snabb och flexibel laddning

Anpassa mängden el, laddningshastighet, laddningstider och andra inställningar utifrån kundens behov.

go-e Gemini Flex Adapterset

Med en komplett uppsättning adaptrar kan du ladda din elbil när som helst och var som helst, oavsett vilken typ av uttag som används i respektive region. Finns både som 11 kw och 22 kW

Beställ som återförsäljare
go-e Gemini Flex Adapterset

go-e väska

go-e väska är den bästa resekompisen i bilen för säker och snygg förvaring av en go-e Charger och andra tillbehör för laddning på språng. Oavsett om det gäller go-e Charger Gemini flex, go-eCharger HOME+, ett adapterset eller en typ 2-laddningskabel - med go-e väska har allt sin rätta plats.

Beställ som återförsäljare
go-e väska

Smartladda med go-e-appen

Du som installatör vill ge en smidig upplevelse till dina kunder. go-e-appen är gratis, kunden kan övervaka och ändra laddningsstatus när som helst. Personlig anpassning, auktorisering och avläsning av elmätare samt många andra smarta bekvämlighets- och säkerhetsinställningar.

Ladda ner i App Store

Ladda ner i Google Play

Smartladda med go-e-appen

Alla produkter från go-e

Få en komplett överblick av hela vårt sortiment av go-e. EFUEL har en mängd artiklar från detta fina varumärke.

Utforska alla produkter
Alla produkter från go-e

Kom igång idag!

Bli återförsäljare

Önskar du installation till villan, BRF eller företaget?

Fyll i vårt formulär, så matchar vi dig med en lokal installatör.

Få offert från installatör

EFUEL

Om oss

© 2024 Electric Fuel Infrastructure Sweden 2 AB