Loading...
Loading...

DEFA

Norska DEFA är känt för sitt kvalitets- och säkerhetsfokus samt innovationskraft.

Utforska DEFA-produkter

Erfarenhet

Med en lång historia och erfarenhet inom branschen positionerar sig DEFA som en pålitlig aktör. Deras långvariga närvaro och beprövade lösningar har skapat stort förtroende bland kunderna.

Teknologisk expertis

DEFA sätter tonen för innovation och teknologisk expertis inom sitt område. Genom att integrera avancerad teknik i sina produkter strävar DEFA efter att erbjuda högpresterande och smarta lösningar.

Helhetserbjudande

DEFA utmärker sig genom att erbjuda en omfattande portfölj av fordonslösningar, inklusive uppvärmningsprodukter, laddningslösningar för elbilar och andra fordonsrelaterade elektronikprodukter. Detta gör dem till en komplett leverantör.

Utvalda produkter från DEFA

DEFA Power

22kW laddstation med 6 meter fast kabel och display är det smartaste sättet att styra strömmen, så att du kan ladda till lägsta kostnad med maximal effekt.

Beställ idag
DEFA Power

DEFA eMove

Mode 2-laddare med boost som är gjord med användaren i fokus. Unika funktioner, oöverträffad användarvänlighet och extrem hållbarhet för säker laddning vart du än befinner dig.

Beställ idag
DEFA eMove

Hör direkt från våra partnerinstallatörer!

Därför väljer Assemblin i Umeå DEFA Power

Adam med team på Assemblin Umeå säger att DEFA har levererat en lättinstallerad laddbox med en smidig installationsprocess och konfiguration. Slutkunderna tycker att den är snygg och är nöjda med produkten och dess enkla användargränssnitt via skärmen.

Läs mer
Därför väljer Assemblin i Umeå DEFA Power

Martin rekommenderade DEFA Power till Bertil

"Den skiljer sig mycket från deras tidigare laddboxar och påminner mig om det installationsutförande som jag är van att jobba med. Jag är imponerad"

– Martin Adelros, Elektrotjänst i Skåne

Läs mer
Martin rekommenderade DEFA Power till Bertil

Kom igång idag!

Utforska DEFA-produkter

EFUEL

Om oss

© 2024 Electric Fuel Infrastructure Sweden 2 AB