Elbilsladdning hemma

Elbilsladdning hemma

Elbilsladdning ska vara enkelt. Vi hjälper dig med allt från start till mål.

Vi har rätt lösningar för laddning hemma

Ledande laddboxar

Marknadsledande laddboxar från Wallbox täcker dina laddbehov.

Smidig app

EFUEL-appen gör ditt laddande smidigare. Styr din laddbox var du än befinner dig.

Löpande support

Vår support finns alltid där för dig. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Laddboxar för hemmaladdning

Wallbox Pulsar Max

Kraftfull, snabbladdning.
Kompatibel med solcellsladdning.
Perfekt för installation inomhus eller utomhus.
Avancerad CPU med höga bearbetningshastigheter.
Beställ nu
Wallbox Pulsar Max

Wallbox Pulsar Plus

3-fasladdaren med laddkapacitet upp till 22 kW .
Kompatibel med solcellsladdning.
Kompatibel med dynamisk lastbalansering.
Statusbelysning visar när laddningen är klar.
Ansluts smidigt till smarta enheter via wifi eller Bluetooth.
Beställ nu
Wallbox Pulsar Plus

Smidigare laddning med våra tjänster

Standardinstallation

Vi på EFUEL vill att det ska vara enkelt och tryggt att installera en laddbox. Därför har vi tillsammans med våra rikstäckande installatörer tagit fram en standardinstallation som täcker majoriteten av de svenska hushållen.

10 meter kabeldragning
En håltagning i trä/gips/betong/tegel
Restid (upp till 50 km enkel väg)
Kontroll av elcentral
Inkoppling av befintliga säkringar i elcentral
Montering och driftsättning
Slutkontroll
Standardinstallation

Grön teknik

Grön teknik är en skattereduktion för privatpersoner. Spara 50% på kostnaden för arbete och material vid installation av laddningspunkter till elbilar. Vi ansöker för grön teknik åt dig och du får avdraget vid betalning. Läs mer på Skatteverket.

Grön teknik

Vad säger våra kunder om oss?

Så går det till

Från köp till första laddning

Köp

Köp

Beställ din laddbox med installation i vår Shop.

Kom igång med din laddning!

Så fort du lagt din beställning och fyllt i installationsformuläret kontaktar en installatör dig för att boka in ett installationsdatum. Alla produkter skickas inom 1-3 dagar, och leveranstiden för installation är 3-5 veckor men går oftast snabbare. Har du frågor eller funderingar? Vi hjälper dig!

Se hur snabbt du kan ladda din elbil

Faser
0
st
Hastighet
0
kW
Uttag
0
typ
Laddtid
0
h
Batteri
0
kWh
Räckvidd
0
km

Vanliga frågor

 • I standardinstallationen ingår upp till 10 meter kabel från elcentral till laddstationens placering. Det ingår endast kabeldragning ovan mark, krävs grävarbete får kunden själv åtgärda detta. En håltagning i trä/gips/lättbetong/tegel ingår.

  Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund av vår samarbetspartner. Prislistan för anpassningar hittar du här: https://www.efuel.se/installation/standard-installation.

 • Easee laddboxar är förberedda för dynamisk lastbalansering. Dock behöver ni installera en enhet som läser av faserna vid inkommande matning. Detta ingår inte integrerat dessvärre utan det krävs då en lastbalanserare. En lastbalanserare motverkar överbelastning.

  Vår lastbalanserare som heter Easee Equalizer är idag kompatibel med elmätare som är utrustade med antingen en HAN-port typ RJ45 eller P1-port typ RJ12. Läs allt om Equalizern och hur den installeras här: https://www.efuel.se/artiklar/easee-equalizer.

  Kontakta din nätägare (exempel: Vattenfall, EON, Ellevio) för att kolla om du har en HAN-port, P1-port, varken eller om din nätägare eventuellt går i tankarna att installera en sådan inom en snar framtid. Har man inte en elmätare med en HAN-port (RJ45) eller P1-port (RJ12) har vi även en strömtrafo-variant som ej är avhängd på typ av elmätare. Oavsett variant kommer enheten att kommunicera med laddboxen via WiFi eller radiofrekvens upp till 50 meter; inget kablage mellan lastbalanserare och laddbox med andra ord. Man kan såklart även sänka strömstyrkan i appen samt schemalägga laddning till natten då strömförbrukningen i fastigheten är som lägst.

 • ROT-avdrag för grön teknik: Installation av laddningspunkt till elfordon ges med 50% av kostnaden för arbete och material (laddbox och tillbehör som krävs för en fungerande laddpunkt). Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år.

  Du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför installationen (din utförare). Företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket. Med andra ord kostar laddbox och installation 6 995 kr efter bidraget.

  Läs mer om det nya ROT-avdraget här.

 • Tack vare ett integrerat 4G E-sim; vilket tillåter för gratis internetuppkoppling, kan du styra boxen helt och hållet från en app i din mobil. Via appen kan du bland annat ta betalt för laddning, schemalägga laddning samt sänka/höja laddhastigheten.

 • Kontakta oss så hjälper vårt team dig!

Kom igång idag!