Brf, samfällighet och hyresrätt


laddbox+typ2+system+elbilsladdning

Bor du i bostadsrätt, samfällighet eller i en hyresfastighet och vill ladda din elbil? Många av våra kunder är Brf, samfälligheter eller hyresfastigheter. Vi hjälper er att ta fram den bästa lösningen för just er fastighet och era behov.

Vi representerar de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och levererar alltid nyckelfärdiga lösningar.

Vårt mål är att göra det lätt att övergå till elbil och hjälper er att gå från idé till en färdig elbilsparkering.

I en Brf eller samfällighet så är det viktigt att installera laddstationer som är smarta, enkla att använda, kostnadseffektiva att utöka när antalet elbilar i föreningen ökar och givetvis att minimera administrativt arbete för så väl styrelsen som medlemmarna.

Börja enkelt och väx med behovet

Det vanligaste vi ser hos våra kunder är att det är några få i fastigheten som har efterfrågat elbilsladdare. Vårt förslag är då att bemöta det faktiska behovet, alltså installera så många laddstationer som kommer användas och förbered för resterande P-platser. EFUEL erbjuder bakplattor som ni ser på bilden ovan. Med dem sänker vi uppskalningskostnader med upp till 60% jämfört med traditionella system.

Rättvis laddning och mindre administration.

Håll koll på din & dina medlemmars elbilsladdning. Till EFUEL's laddstationer finns alltid tillgång till molntjänst så att du kan följa din elbilsladdning. Genom denna tjänst kan du se all information från laddboxen vart du än befinner dig. Här kan du se energiförbrukning, laddhistorik, livedata, & massa annat.

Det är även här du har möjlighet att debitera användare.

Tänk långsiktigt

Det finns EU-standard för elbilsladdning (Typ 2 & mode 3) som ni bör hålla er till, detta för att kunna ha längre avskrivningstider för att göra elbilsladdning mer aktuellt.

Med det sagt är det även viktigt att ni redan idag tar reda på vad som kommer hända när ni behöver installera fler laddstationer, hur går det till, hur ser prisbilden ut för detta och kommer vi klara oss med den befintliga ström som finns i fastigheten.

Vill du få ett kostnadsfritt platsbesök från våra installatörer för en offert?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom 1-3 arbetsdagar för att boka en tid som passar dig.