Zaptec publik Thumbnail.png
 

Zapcharger Pro

Laddboxen för flerbostadsfastigheter & publika parkeringar. Ett system som är framtaget för att balansera effekten så smart som möjligt mellan flera laddboxar.

- Se mer info nedan.

 

Kostnadseffektiv installation

Laddstation-till-brf.jpg

Genom smart infrastruktur och patenterad teknik sänker vi installationskostnader vid storskaliga installationer och effektiviserar utnyttjandet av den tillgängliga ström som finns. Ladda upp till 22kW utan dyra investeringar i elcentralen.

 

Molntjänst

 
Smart-Molntjänst-till-dina-laddstationer-jpg
Smart-molntjänst-till-laddstationer-jpg
 

Håll koll på din & dina kunders elbilsladdning. Till EFUEL's laddstationer finns alltid tillgång till molntjänst så att du kan följa din elbilsladdning. Genom denna tjänst kan du se all information från laddboxen vart du än befinner dig. Här kan du se energiförbrukning, laddhistorik, livedata, & massa annat.

Det är även här du har möjlighet att debitera användare. Det finns tre användartyper;
Ägare - Full insyn i systemet och dess användare.
Service - Tillgång till installations kriterier, ej data (GDPR)
Användare - Har tillgång till sin egna förbrukning.

 

Lastbalansering & fasbalansering

Lastbalansering

Lastbalansering

Fasbalansering

Fasbalansering

Mjukstart

Mjukstart

Vi ser till att ni alltid utnyttjar den tillgängliga strömmen på mest effektiva sätt. Vi nyttjar strömmen upp till 60% effektivare än traditionella system på marknaden.

Strömmen fördelas dynamiskt på alla laddare som används, oavsett om det är 1,4kW eller 22kW som behövs. Med den patenterade fasbalanseringen fördelar vi lasten över de tre faserna så jämnt som det går.

 

Smart laddning över tid

 
laddstationer-och-laddstolpar-till-brf
 

Med det inbyggda kö-systemet finns det i teorin ingen begränsning på hur många laddstationer ni kan installera på en säkring. Givetvis hjälper vi er med en beräkning på hur många laddare ni kan installera hos er. Om all tillgänglig ström fördelas på alla inkopplade bilar och

det inte finns mer tillgängligt kommer resterande elbilar att bli placerade i kö. Nästa bil i kö får laddning så fort en annan elbil har laddat klart. I praktiken händer detta väldigt sällan tack vare det effektiva utnyttjandet av den tillgängliga strömmen.

 

Referenser

Bite Mark & anläggning AB - 30st. laddare Läs mer.

Bite Mark & anläggning AB - 30st. laddare
Läs mer.

Brf Slånsätra - 28st. laddare installerat. Läs mer.

Brf Slånsätra - 28st. laddare installerat.
Läs mer.

Platzer fastigheter - 20st. laddare installerat. Läs mer.

Platzer fastigheter - 20st. laddare installerat.
Läs mer.