Elbilsladdning i din förening

Elbilsladdning i din förening

Vi hjälper dig och din förening att komma igång med elbilsladdning

Vi har rätt lösning för din bostadsrättsförening

Installation

Våra installatörer är bäst i branschen. De ser till att du får den hjälp ni får en snygg och säker installation.

Laddboxen

Laddboxen Easee Charger är marknadsledande och täcker alla era behov.

Support

Vår support finns alltid där för dig. Ingen fråga är för dum eller för smart.

BRF Sädesärlan

"Eftersom många i vår förening kom från tidigare villaboenden kändes det naturligt att det skall vara lika enkelt att äga elbil när man bor i en förening som att äga elbil i villa eller radhus. Efter att ha kontaktat tänkbara leverantörer beslutade vi oss för att välja EFUEL. De försåg oss med ett bra stöd i vår urvalsprocess. De adderade kunskap och besvarade våra frågor och hjälpte oss framåt till våra 11 laddboxar.

För oss var det ett extra enkelt beslut eftersom vi kunde söka investeringsstöd från Naturvårdsverket för samtliga laddboxar och installationer. På så vis fick vi ned kostnaden för laddstationerna med 50% - och nu är vi framtidssäkrade i föreningen.

EFUEL fixade allt från start till mål; till att bilarna stod och laddade på parkeringen. Det ska också sägas att det förenklar avsevärt för oss som förening att använda EFUEL Charge operatörstjänsten. På så vis kan vi enkelt hålla koll på vem som laddar när och hur mycket, för att på så sätt kunna debitera medlemmen i fråga. Det krävs med andra ord väldigt lite handpåläggning i föreningen för att kunna ta betalt från medlemmar som laddar hos oss."

BRF Sädesärlan

EFUEL Charge

EFUEL Charge är en operatörstjänst med app som gör det enkelt för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Både privata såväl publika laddare anslutna till EFUELs nät.

EFUEL Charge

Ska vi kontakta styrelsen i din förening?

Det ska inte vara svårt att få till en laddstation i din förening bara för att du är en av få som äger elbil. Vi hjälper dig att få till det. Vi vet vad som krävs och hur du bäst går tillväga för att din förening ska kunna besluta om att erbjuda elbilsladdning. Med andra ord hjälper vi dig att göra din förening lite mer modern. Om du vill slippa driva igenom frågan själv så hjälper vi dig gärna.

Ska vi kontakta styrelsen i din förening?

Eller begär offert direkt

Begär offert

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.