Elbilsladdning i din förening

Elbilsladdning i din förening

Vi hjälper dig och din bostadsrättsförening med elbilsladdning.

Vi har rätt lösning för din bostadsrättsförening

Installation

Våra installatörer är bäst i branschen. De ser till att du får en säker och snygg installation.

Ledande laddbox

Laddboxen Easee Charger är marknadsledande och täcker alla era behov.

Löpande support

Vår support finns alltid där för dig. Ingen fråga är för dum eller för smart.

Investeringsstöd

När ni installerar laddstationer kan ni ansöka om investeringsstöd. Investeringsstödet är ett bidrag som uppgår till 50% av den totala kostnaden upp till 15 000 kr per komplett laddpunkt. Läs mer om detta på Naturvårdsverkets hemsida .

Investeringsstöd

EFUEL Charge

EFUEL Charge är en operatörstjänst med app som gör det enkelt för ägare av laddstationer att debitera användare för förbrukad el. Både privata såväl publika laddare anslutna till EFUELs nät.

Ladda ner vår app App Store Google Play

EFUEL Charge

Vad säger våra kunder om oss?

BRF Sädesärlan

"Eftersom många i vår förening kom från tidigare villaboenden kändes det naturligt att det skall vara lika enkelt att äga elbil när man bor i en förening som att äga elbil i villa eller radhus. Efter att ha kontaktat tänkbara leverantörer beslutade vi oss för att välja EFUEL. De försåg oss med ett bra stöd i vår urvalsprocess. De adderade kunskap och besvarade våra frågor och hjälpte oss framåt till våra 11 laddboxar.

EFUEL fixade allt från start till mål; till att bilarna stod och laddade på parkeringen. Det ska också sägas att det förenklar avsevärt för oss som förening att använda EFUEL Charge operatörstjänsten. På så vis kan vi enkelt hålla koll på vem som laddar när och hur mycket, för att på så sätt kunna debitera medlemmen i fråga. Det krävs med andra ord väldigt lite handpåläggning i föreningen för att kunna ta betalt från medlemmar som laddar hos oss."

BRF Sädesärlan

Så går det till

Från köp till första laddning

Kontakta oss

Kontakta oss

För att påbörja processen så svara gärna på frågorna i formuläret eller börja med att boka en gratis expertrådgivning med en av EFUELs experter.

Ska vi ringa styrelsen i din förening?

Det ska inte vara svårt att få till en laddstation i din förening. Vi vet vad som krävs och hur du bäst går tillväga för att din förening ska kunna besluta om att erbjuda elbilsladdning.

Ska vi ringa styrelsen i din förening?

Eller begär offert direkt

Begär offert

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.