Parkering – EFUEL
Parkering
Laddning för kommersiella byggnader, fastighetsprojekt och större parkeringsanläggningar.

Funderar ni på att erbjuda laddning vid er parkering?

Skapa en mer attraktiv parkering och bidra till en grönare miljö genom att installera laddstolpar för elbilar. Smarta lösningar för översikt och debitering från EFUEL.

Elbilen är ingen ny uppfinning, och vi har länge läst och hört om hur laddningsbara bilar kommer att revolutionera motorbranschen och bidra till ett förbättrat klimat.

Vad kostar det installerat & klart?

Varför EFUEL?


Säker elbilsladdning för större parkering

Håll enkelt koll på vem som laddar

Vi hjälper dig att skapa ett laddningssystem med över 100 laddstationer, där alla bilar kan ladda samtidigt. Våra laddningsrobotar skapar automatiskt ett kösystem där varje bil laddas i tur och ordning när det finns fler anslutna bilar till anläggningen än det finns laddningsström tillgängligt. 

Easee Charge mäter exakt strömförbrukning genom sin inbyggda elmätare. När en laddstation har flera ägare håller du reda på strömförbrukningen för var och en genom att registrera varje användare och deras elförbrukning med RFID-Brickan. Administration och debitering sköter ni enkelt via Easee Portalen.

Läs mer

Väx med behovet

Med Easee Charge blir det enkelt och prisvärt att investera i modern och framåtblickande laddinfrastruktur.  Genom att förbereda parkeringsplatsen för laddning av elbilar kan byggnadens boende själva välja att slutföra laddningsplatsen när laddningsbehovet uppstår - utan extra kostnad vid montering.

Easee Charge fungerar som en intelligent kopplingsbox och stöder utbyggnad av flera laddboxar på samma kabel. Detta gör att du enkelt kan skala systemet när laddningsbehovet ändras.

Läs mer

Säker laddning för alla.

Alla ska kunna ladda bilen tryggt och känna sig säker på att laddboxen uppfyller alla säkerhetskrav. Med egenskaper i form av sensorer som mäter temperatur och reglerar laddstyrkan har man tagit ytterligare säkerhetsåtgärder för att garantera trygg laddning.

Laddboxen är även utrustad med TYP-2 kontakt (EU standard) och upptäcker felströmmar med JFB typ B som enkelt återställer sig genom att koppla in och ur kabeln.

Tillverkad av Easee

EFUEL är distributör för Easee’s produkter på svenska marknaden.

Easee utvecklar och tillverkar produkterna i Norge. På detta sätt skräddarsyr Easee produkterna för nordiska hem och förare. Samtidigt stöder vi det nordiska näringslivet och sparar klimatet för betydande utsläpp av växthusgaser under transport.

Laddboxen trivs lika bra på utsidan av ett hus som på insidan av ett garage. Dess komponenter är av hög kvalitet och monteras på ett mycket speciellt sätt. Laddboxen är IP54-certifierad och är utformad för att motstå det nordiska klimatet.

Vi vill att du som kund ska ha förtroende för att du har köpt varaktig kvalitet. En produkt från Easee kommer med 5 års garanti.

Läs mer

Vad får jag?


Elbilsparkering

Vi etablerar en modern elbilsparkering som enkelt går att bygga ut för att erbjuda fler bilar laddning.

Support

Vi hjälper dig om laddningen strular. Genom smart teknik finns vi alltid där fast på distans.

Debitering

Håll enkelt koll på vem som laddar och hur mycket de laddar i molnet. Vi ger dig enkla lösningar för debitering.

Alltid uppkopplad

Våra laddare är alltid uppkopplade. Gratis. För resten av livet.

Vad säger våra kunder om EFUEL?


BRF Diset

Vår bostadsrättsförening har investerat i 11 st Easee Charge.

Snygga och smidiga laddare. Supporten har varit snabb och bra under hela processen. Trevlig och kunnig installatör!

Idag är 9 st laddare uthyrda efter 2 år och fler är på gång med laddbara bilar i föreningen. Häftigt att också kunna köra på egen solel!

Styrelsen BRF Diset

Easee Charge


Laddning för hela parkeringen

Generellt

H: 256mm
B:194mm
D:106mm

Vikt: 1.5 kg

Laddning

Ladda upp till 22 kW
Inbyggd elmätare
Laddkontakt Typ 2
Antal faser 1 eller 3
Spänning 230 – 400 VAC
Automatisk låsing av laddkabel
Lastbalansering upp till 101 Easee Charge på samma kabel

Teknisk specifikation