Loading...
Loading...
DEFA Power Facility – laddare för större installationsprojekt

DEFA Power Facility – laddare för större installationsprojekt

28 november 2023

ProduktnyheterDEFA

DEFA har släppt en uppdaterad mjukvaruversion för DEFA Power som möjliggör kommunikation och lastbalansering med fler än en enhet. Vi har valt att kalla denna mjukvaruversion för Facility. Fördel med att köpa Facility-varianten är dess förinstallerade uppdatering, vilket förenklar och effektiviserar större installationsprojekt.

För de som redan har DEFA Power i lager, är det möjligt att utföra mjukvaruuppdateringar direkt vid installationstillfället. Notera att alla befintliga installerade och uppkopplade laddboxar kommer att gradvis uppdateras med denna nya mjukvara under kommande veckor.

Få full kontrol på laddningen med Cloud Charge. Cloud Charge är en användarvänlig och smart plattform för hantering av elbilsladdare som är kompatibel med DEFA Power Facility. CloudCharge låter användare sköta sin laddningsverksamhet utan ansträngning och leverera fantastiska laddningsupplevelser till sina kunder eller medlemmar. Tjänsten är kostnadsfri för laddplatser med upp till tre stycken laddare. För större anläggningar hittar du prislistan här. Observera att en operatörstjänst är nödvändig för att hantera behörigheter, statistik och betalningsflöden.

Wattif har tillsammans med Bergen Parkering redan installerat 31 DEFA Power med Facility-mjukvaran. Samarbetet möjliggör en sömlös och smart laddningslösning där fordonen redan är närvarande - i parkeringshus. Idén grundar sig på att tillåta laddning där användarna vanligtvis parkerar, istället för att de måste parkera för att ladda.

Beställ DEFA Power Facility idag! Beräknad leverans är vecka 51 2023. Uppdateringen till redan installerade och uppkopplade laddboxar kommer ske under kommande veckor.

Missa inte heller vårt kostnadsfria lanseringswebbinarium den 7 december 14:00 för att lära dig mer om DEFA Power Facility. Anmälan hittar du här.

EFUEL

Om oss

© 2024 Electric Fuel Infrastructure Sweden 2 AB