Easee Home

Easee Home

from 8,000.00

4 000:- ink. ladda hemma stödet (Upp till 50% stöd)

Leverans från Januari 2019

- Se mer info nedan

Färg:
Installation:
Quantity:
Köp
 

Liten. Kraftfull.

Easee är en liten och kraftfull elbilsladdare som passar alla hem och alla elbilar. 

Laddboxen har en totalvikt på 1,5 kg - Så redan vid köpet av en Easee laddbox har du sparat 4,5 kg i plast jämfört med andra laddstationer på marknaden. Från design till produktion så har man alltid haft naturen i åtanke.

Helt dynamiskt anpassar sig laddboxen efter dina kriterier och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas från 1,4 - 22kW. 

Det krävs ingen ny hårdvara för att ladda snabbare 1,4kW till 22kW. Du väljer hastigheten på din laddning.

Laddboxen nyttjar alltid all tillgänglig el på effektivaste sätt och balanserar automatiskt effekten mellan bilarna. 

Laddboxen’s uttag (TYP-2) följer EU-standard.

 
fargehjul.png
 
Snyggaste-laddstationerna-till-din-elbil.png

Ladda Smart.

För EFUEL är det viktigt att alla ska kunna ladda smart. 

Du väljer vilken tid bilen ska vara färdig laddad och vi ser till att den laddar då elen är som billigast.*

Du måste inte ställa in laddaren på tid utan kan givetvis välja att ladda din elbil snabbt. Det gör du enkelt genom ett handtryck på laddstationen.

 
 
 Svart

Svart

 Mörkblå

Mörkblå

 Vit

Vit

 Röd

Röd

 Antracit

Antracit

 

Ladda snyggt

För oss är det självklart att laddboxen är enkel att använda, säker, kraftfull & smart. Du ska inte behöva välja laddstation utefter tekniska specifikationer. laddaren anpassar sig automatiskt efter just ditt hem och elnät.

Det enda viktiga beslut du behöver ta är om laddboxen ska matcha bilen eller huset. Passar inte färgen som du tänkt? Ta det lugnt, det tar bara 15 sekunder att byta färg.

 

Ladda hemma bidraget

Naturvårdsverket delar ut bidrag till privatpersoner som installerar en laddstation för elbil eller laddhybridbil i anslutning till sin fastighet.

Ladda hemma stödet ska hjälpa fler att byta till miljövänligare transporter. Med Ladda hemma stödet får du upp till 50% av kostnaden i bidrag (upp till max 10.000kr). Sök bidraget här: naturbårdsverket.se/laddahemmastödet

Naturvårdsverket-ladda-hemma-bidraget.png
 

Standard installation

Smarta-laddstationer-för-elbil-hemma.png

Laddstationer ska installeras av behörig elinstallatör eftersom det är en fast installation. Du får professionell rådgivning och en kontroll av era förutsättningar görs för att garantera säker laddning. Därefter monteras laddboxen på väggen utifrån förutsättningarna i din bostad. Vår standardinstallation kan du endast beställa tillsammans med vår laddstation.

I vår standardinstallation ingår upp till 20 meters kabeldragning från elcentralen till laddstationens placering. Kabeldragning ingår endast ovan mark, krävs grävarbete får kunden själv åtgärda detta. En håltagning i trä/gips/lättbetong/tegel ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund enligt prislista nedan.

Läs mer på följande länkar: Detta ingår, Specifikation installation, Prislista

 
from 8,000.00

4 000:- ink. ladda hemma stödet (Upp till 50% stöd)

Leverans från Januari 2019

- Se mer info nedan

Färg:
Installation:
Quantity:
Köp