logo.jpg

Med bakgrund inom vindkraft brinner vi på EFUEL verkligen för förnyelsebar energi och att aktivt bidra till utvecklingen mot ett fossil-fritt samhälle.

Utvecklingen mot ett samhälle där el är det självklara drivmedlet för transport. Genom att erbjuda elbilsladdning med den senaste tekniken för en framtidssäker och kostnadseffektiv investering.

Ambitionen med EFUEL är att göra elbilsladdning effektivare, billigare & säkrare. Genom innovativa lösningar & patenterad teknik kan vi sänka installationskostnader, erbjuda effektivare laddning samt högsta säkerhet. 

 

EFUEL är ett teknikoberoende företag i Sverige. Viktigt för oss är att alltid jobba med den senaste och bästa tekniken. Vi tillhandahåller helhetslösningar för enkel, snabb och säker elbilsladdning invid hemmet, arbetsplatsen och i publika miljöer.  

Vi erbjuder även en molntjänst som är säkrad för framtiden med övervakning, individuell förbrukning, lastbalansering, fasbalansering, betalningslösningar etc.

Vi hjälper våra kunder genom hela processen från idé till drift och övervakning av elbilsladdare.

Vår lösning är ämnad för större parkeringar men förmedlas till allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag och kommuner.