Easee Home

Easee Home

6,499.00

Genom exklusivt samarbete med Nordic Green har du nu chansen att bli först med marknadens smartaste hemma laddare, till ett super pris! Smart laddning för att sänka dina elkostnader, översikt på förbrukning & mycket mer.

Leverans sker i början av 2019, tillval för installation finns.

Färg:
Quantity:
Beställ
Nordic Green x EFUEL.png

Kraftfull elbilsladdning

Tillsammans med Nordic Green erbjuder vi er som kund möjligheten till att förhandsbeställa det absolut senaste inom laddteknik. Laddboxen väger bara 1,5kg och sparar 4kg plast och koppar jämfört med snarlika laddstationer på marknaden. Den må vara liten men otroligt kraftfull, den kan ladda på både 1- & 3-fas med hastigheter mellan 1,4 - 22kW.

Produkten är helt dynamisk vilket innebär att laddboxen anpassar sig efter dina kriterier. Det krävs inga ändringar eller ny hårdvara för att gå från 1,4kW till 22kW.
Laddaren nyttjar alltid tillgänglig ström på effektivaste sätt och lastbalanserar automatiskt effekten mellan bilarna. Laddboxen kommer alltid med ett typ-2 uttag (EU-standard).


Snyggaste-laddstationerna-till-din-elbil.png

Ladda Smart

Välj vilken tid du vill att bilen ska vara färdig laddad så ser vi till att bilen är färdig laddad till det billigaste elpriset till den tiden du ska iväg igen.

Ladda-tesla-hemma.jpeg

Ladda Snabbt

Du måste inte ställa in laddaren på tid utan kan givetvis välja att ladda din elbil snabbt. Det gör du enkelt genom ett handtryck på laddstationen.

 
 
Elbilsladdare-i-flera-olika-färger.png

Ladda snyggt

För oss är det självklart att laddboxen är enkel att använda, säker, kraftfull & smart. Du ska inte behöva välja laddstation utefter tekniska specifikationer. laddaren anpassar sig automatiskt efter just ditt hem och elnät.

Det enda viktiga beslut du behöver ta är om laddboxen ska matcha bilen eller huset. Passar inte färgen som du tänkt? Ta det lugnt, det tar bara 15 sekunder att byta färg.

 

Ladda hemma bidraget

Naturvårdsverket delar ut bidrag till privatpersoner som installerar en laddstation för elbil eller laddhybridbil i anslutning till sin fastighet.

Ladda hemma stödet ska hjälpa fler att byta till miljövänligare transporter. Med Ladda hemma stödet får du upp till 50% av kostnaden i bidrag (upp till max 10.000kr). Sök bidraget här: naturbårdsverket.se/laddahemmastödet

Naturvårdsverket-ladda-hemma-bidraget.png
 
Smarta-laddstationer-för-elbil-hemma.png

Laddstationer ska installeras av behörig elinstallatör eftersom det är en fast installation. Du får professionell rådgivning och en kontroll av era förutsättningar görs för att garantera säker laddning. Därefter monteras laddboxen på väggen utifrån förutsättningarna i din bostad. Vår standardinstallation kan du endast beställa tillsammans med vår laddstation.

I vår standardinstallation ingår upp till 20 meters kabeldragning från elcentralen till laddstationens placering. Kabeldragning ingår endast ovan mark, krävs grävarbete får kunden själv åtgärda detta. En håltagning i trä/gips/lättbetong/tegel ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund enligt prislista nedan.

Läs mer på följande länkar: Detta ingår, Specifikation installation, Prislista

 
Färg:
Installation:
Quantity:
Köp