Granska dina uppgifter

EFUEL

Tänk på att

Följande information skickas till vår partnerinstallatör i syfte att förbereda din installation med rätt mängd material. Installatören kontaktar dig inom 7 arbetsdagar för att boka installationsdag. Tänk på att du behöver vara hemma på installationsdagen för att markera ut vart laddboxen ska sitta och bekräfta eventuella extrakostnader som krävs för att utföra installationen.

Tekniska frågor

Efuel Huvudsäkring

Huvudsäkring

Huvudsäkringen sitter vanligtvis nära elmätaren eller i fasadmätarskåpet. Du kan även hitta informationen på fakturan från ditt elbolag. De flesta huvudsäkringar är antingen på 16, 20 eller 25 ampere.

Efuel Material

Väggmaterial

Vilket material har väggen där laddboxen ska sitta? Om du är osäker välj något som du tror är snarlikt t.ex. betong.

Efuel Kabelavstånd

Kabelavstånd

Vad är kabelavståndet (ca) från närmsta elcentral eller fasadmätarskåp? Tänk på att mäta faktisk kabelväg och inte fågelväg då det oftast krävs fler metrar när du drar längs med en fasad till installationspunkten.

Installationsplats för laddbox

Fotografera platsen där du vill att laddboxen ska sitta. Om du har möjlighet får du gärna markera ut den exakt positionen genom att rita ett X på bilden.

Exemple bildEfuel laddbox
Din bild
Ladda upp bild

Bild av platsen (enbart jpg, png)

Elcentral

Fotografera din elcentral/undercentral så att säkringarna tydligt syns. Detta för att avgöra om det finns befintliga säkringar, plats för nya säkringar eller om det behövs en ny kapsling med säkringar för att utföra installationen.

Exemple bildEfuel Elcentral
Din bild
Ladda upp bild

Bild av platsen (enbart jpg, png)

Fasadmätarskåp

Ta kort på ditt fasadmätarskåp (om det finns) så att säkringarna tydligt syns. Detta för att avgöra om det finns befintliga säkringar, plats för nya säkringar eller om det behövs en ny kapsling med säkringar för att utföra installationen.

Exemple bildEfuel Fasadskåp
Din bild
Ladda upp bild

Bild av platsen (enbart jpg, png)

Installationsväg

Ta kort på platsen där kabeldragning kommer att ske. Antingen från din elcentral eller fasadmätarskåp. Om du har möjlighet får du gärna markera ut den exakt position genom att rita på bilden. Om du är osäker på kabeldragningen kommer installatören rekommendera den mest optimala vägen på plats.

Exemple bildEfuel Installationsväg
Din bild
Ladda upp bild

Bild av platsen (enbart jpg, png)

Övrigt

För att skicka in förmuläret måste du godkänna att vi behandlar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi anta att du godkänner detta.